Haber & Etkinlik / News & Events

KİCKBOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA KAZANDIK

2016-2017 Öğretim Yılı Kick Boks Küçükler (Kız-Erkek) Türkiye Birinciliği Point Fighting branşı müsabakaları 23-25 Aralık 2016 tarihleri arasında Çorum Atatürk Spor Salonu' nda yapıldı

Türkiye Kickboks Birinciliğinde Dinamik-Do Spor kulübünde Kickboks yapan sporculardan İki Eylül Ortaokulu öğrencisi Arda Umut Şimşek Altın madalya, Ahmet Sezer Ortaokulu öğrencisi Batuhan Gülşen gümüş madalya kazandılar. Ayrıca, bu başarılar sonucunda Eskişehir İl takımı Türkiye 3. lüğü kupasını elde etti.

Okul sporları Kickboks müsabakalarında Eskişehir kafilemizi Ahmet Necdet Sezer Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Murtaza KARAKUŞ  idareci olarak Dinamik-Do Spor Kulübünden Nimet ÇAKIR ise antrenör olarak ilimizi temsil ettiler.

Türkiye şampiyonu olan Arda Umut Şimşek’in Antrenörü Seda Duygu AYGÜN Batuhan GÜLŞEN’in antrenörü Erdinç AYGÜN sporcularının başarılarından dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

Sporla içi içe olan çocukların toplumdaki yerlerinin bu tür faaliyetlerle belirlendiğini, bunun da öncelikle ailelerin anne babaların desteğiyle oluştuğunu belirterek ailelere de teşekkür eden Eskişehir Kickboks İl Temsilcisi Aysun Aygün Çeşitli faaliyetlere katılarak sporcularının tecrübelerini arttırmak gibi amaçlarının olduğunu, önümüzdeki diğer faaliyetlere hazırlık yaptıklarını, başarıların sürmesi için daha fazla enerji harcayacaklarını söyledi.


28.12.2016